Look #1

Hey, leuk dat je er bent!

Vandaag schrijf ik mijn eerste echte blogpost (exciting). Ik weet nog niet goed hoe ik het moet aanpakken, waarschijnlijk zal dit dus niet een van de beste blogposts worden. Hopelijk vind je het toch leuk haha 🙂

In het onderdeel ‘over’ op mijn blog heb je het misschien al gelezen. Ik zal dus 1x in de week een outift posten. Daaronder zal je een gedetaillerde beschrijving vinden hoe die outift in elkaar zit.

Als eerste mijn ‘patent leather jacket’. Ik was erg aan het twijfelen of ik de outfit met een andere kleur biker jacket (geel) zou vervolledigen.
Uiteindelijk koos ik voor een patent leather zodat de outfit er meer ‘chunky’ zou uitzien. Ook omdat ik de zwart-wit vibe wel tof vond besloot ik ze te behouden.

Dan hebben we de ‘overall dress’. Omdat het tot de basics of clothing behoort kan je dit met alles dragen. Elke kleur, elke print, no matter what. Ik draag het ook heel vaak, maar als je het met andere coltruien of mantels/trenchcoats samenbrengt valt dat niet eens op 😉

Bij schoenen heb je altijd wat meer ruimte om te kiezen. Als ik de schoenen die ik aan heb bij mijn outfitpost niet had, zou ik het met de populaire sock-sneakers combineren. Liever kleurrijke sneakers? Dan zou ik sneakers kiezen met warme (geen neon) kleuren.

Een witte coltrui die je perfect kan vervangen door een andere kleur/print. Bij deze outfit zou ik ook nog een leopard coltrui kunnen kiezen (schoenen onveranderd). Ik vind het vaak ook mooi als je twee printen door elkaar gooit. Als het er maar niet chaotisch uitziet 🙂

Bij de keuze van de accessoires heb ik gekozen voor een gold plated lion necklace. Je zou het ook met een ander diertje/ symbool kunnen samenbrengen. Liever geen zilver, dan zou het niet zichtbaar zijn met de witte coltrui.

See you at my next post!

2 gedachtes over “Look #1

Plaats een reactie